Fusion 360 lokális számításainak megszűnése

A Fusion 360 szeptemberi frissítésétől kezdődően a lokális helyett csak a felhőmegoldás használható a szimulációs tanulmányok futtatásához. Ez a lineáris statikus feszültséget, a modális frekvenciát, a hőfeszültséget és a lokális futtatásokon alapuló hőfeszültség-szimulációkat érinti.

                                                                                       

A felhőalapú megoldásnak köszönhetően nem áll fenn a hardverkonfigurációk miatti teljesítménykorlátozás kockázata. A felhőalapú megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy párhuzamosan több számítási feladatot is futtassanak, míg a lokális megoldás csak egyetlen elemzést tett lehetővé. Ez növeli a termelékenységet és tehermentesíti a helyi hardvert.

A szeptemberi frissítés után a Fusion 360-felhasználóknak az elemzések futtatásához vagy elő kell fizetniük a szimulációs kiegészítésre (Simulation extension), vagy eredményenként fizethetnek a Flex tokenekkel. Az év hátralévő részére a lineáris statikus feszültség tanulmánytípus ára a felhőben 0 tokenre módosult, így az aktív Fusion 360 előfizetők továbbra is használhatják a lineáris statikus feszültségelemzést.