Szoftverek

Iparági szoftvergyűjtemények

Autodesk-Építőipari-gyűjtemény-AEC

Építőipari gyűjtemény
Az építészeti, mérnöki tervezési és kivitelezési gyűjtemény a szoftverek széles választékát biztosítja a tervezési, mérnöki és kivitelezési munkafolyamatok jobb minőségben és kiszámíthatóbb módon történő elvégzésének megkönnyítéséhez.

Autodesk-Terméktervezési-gyűjtemény-PDC

Terméktervezési gyűjtemény
Tervezze meg és készítse el termékeit az Inventor szoftverrel, amely az Autodesk Nastran és a HSM révén teljesen integrált szimulációt és 5 tengelyes CAM rendszert is tartalmaz. Szerezze be a gyűjteményt és fedezze fel a felhőalapú termékfejlesztést.

Autodesk-Média-gyűjtemény

Média gyűjtemény
A média- és szórakoztatóipari gyűjteménnyel az animátorok, modellezők és vizuális effektusokat készítő művészek a lenyűgöző effektusok, élethű 3D karakterek és digitális világok létrehozásához szükséges eszközöket érhetnek el.

Kiemelt szoftverek

AutoCAD – szakági eszközkészlettel
Az AutoCAD világszerte az egyik legelterjedtebb 2D / 3D tervezőeszköz, amely számtalan téren és szakág számára bizonyította már képességeit.

Revit
Az Autodesk Revit BIM-szoftver az építészeti tervezéshez, az épületgépészethez és a szerkezettervezéshez kínál megoldást. 

Inventor Professional
Az Inventor egy professzionális szintű 3D gépészeti tervező program, amely a gépipar területén teljeskörű megoldásokat, eszközöket kínál.

Construction Cloud
Az Autodesk a hagyományos szoftverek mellett felhő alapú szolgáltatásokat is kínál, melyek a fájlok biztonságos tárolását (Docs), megtekintését (Build) és megosztását (BIM Collaborate Pro) szolgálják.

Szakági szoftverek

Látványtervezés

Szerkezettervezés

Épületgépészeti tervezés

Felhő alapú együttműködés