AutoCAD LT

4601 380

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az AutoCAD LT világszerte az egyik legismertebb 2D tervezéshez használt általános mérnöki tervezőszoftver.
A tervkészítés egy sokrétű, több ízben is hosszadalmas folyamat, emiatt a tervezőmunkához olyan program a legkézenfekvőbb, ami a magas technikai színvonal garantálásával a lehető legegyszerűbbé teszi a DWG tervdokumentáció elkészítését és garantálja a tervezési adatok újbóli (akár visszamenőleges, akár jövőbeli) felhasználási lehetőségét, és a további résztvevőkkel folytatott egyeztetést.

Technológiája az Autodesk AutoCAD szoftveren alapul, így az AutoCAD LT szoftver a DWG révén kompatibilitást és együttműködést biztosít.

Az AutoCAD LT elérhető mind önállóan, mind pedig az AutoCAD Revit LT Suite szoftvercsomag részeként.
Az AutoCAD, AutoCAD Architecture, AutoCAD Map 3D, vagy éppen AutoCAD Mechanical szoftverekkel készült rajzok megtekintésére az AutoCAD LT megfelelő választás lehet. Az AutoCAD LT kompatibilis minden AutoCAD alapú szoftverrel a DWG fájlformátum által. A szoftver támogatja a csoportmunkát (XRef), illetve a web alapú lehetőségeket (WebApp, MobileApp).

A rajzoláshoz használt parancsokat parancssorból, menürendszerből, szalagmenükből, eszköztárakba rendezett ikonokról és eszközpalettákról érhetjük el. Utóbbi három a rajzi feladatok és a saját igények függvényében testreszabható.
A Tulajdonság ablak, mely az objektumok valamennyi tulajdonságát megjeleníti, folyamatosan szem előtt tartható. Ezáltal a kijelölt rajzi elem könnyedén ellenőrizhető és kívánt paramétere egyszerűen módosítható.

További hasznos eszköz lehet a tervezéskor az asszociatív méretezés, a szövegléptékezés, az ívek-vonalak-körök rajzolása, melyekkel a tervezésre fordított idő tovább csökkenthető.

Az AutoCAD Design Center funkció gyors, könnyű és hatékony elérést biztosít a blokkokhoz, XRef-ekhez, vonaltípusokhoz, szövegstílusokhoz és méretstílusokhoz. Ezekhez nem csupán saját számítógépünkön, hanem az AutoCAD Design Centeren keresztül belső hálózaton vagy az interneten keresztül is hozzáférhetünk.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…