Revit LT

5651 695

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk Revit LT szoftver egy BIM alapú, kedvező árú 3D magasépítési tervezőszoftver. Ajánlott építészirodáknak, akik a 2D rajzolás helyett BIM alapú, hatékony tervezést szeretnének; statikusoknak, akik térbeli tartószerkezeti modellt építenének; valamint költségbecslőknek a síkbeli vagy papíralapú tervek alapján összeállított 3D modell mennyiségi kalkulációjához.

A szoftvert azon építőipari szakemberek számára alakították ki, akik a korábbi 2D munkavégzésről a 3D épületinformáció-modellezési (BIM) folyamatra való áttérést fontolgatják, vagy együttműködnek „nagy” Revitet használó irodákkal.

A Revit LT szoftver használatakor minden egyes 2D és 3D nézet, minden tervlap, minden részlet és kimutatás közvetlenül a térbeli modell állapotát mutatja. Bármikor végzünk módosítást a modellen, az elkészített tervlapok, metszetrajzok és kimutatások ennek megfelelően automatikusan frissülnek. A parametrikus komponensek a szoftver használatának alapjait jelentik. A nyitott grafikus rendszer segítségével gyorsan hozhatunk létre olyan saját igényeinknek megfelelő részletezettségű elemeket, melyeket felhasználhatunk akár a modellezéshez, akár a dokumentáláshoz. Az elemek között geometriai kényszerek hozhatók létre. Ha a kényszerben szereplő bármelyik elem helyzete megváltozik, úgy a hozzá kapcsolódó valamennyi elem követi a változásokat.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…