Média gyűjtemény

2 5757 725

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk média- és szórakoztatóipari gyűjtemény digitális tartalmak létrehozására szolgáló eszközöket kínál a hatékony 3D animációkhoz, lenyűgöző effektusokhoz és környezethez, valósághű 3D karakterekhez a filmek és játékok számára.  A gyűjteményben mindig találunk egy megfelelő eszközt a digitális tartalom létrehozásához: hozzáférhetünk az összes olyan ipari animációhoz, amelyet a vezető játékfejlesztők és a legjobb hollywoodi stúdiók használnak.

Lenyűgöző vizuális effektek, élethű karakterek, életre keltett képzeletbeli világok – mindez a médiaszakemberek által használt eszközökkel, egyetlen ipari szoftvercsomagon belül.

Az Autodesk Média gyűjtemény tartalmazza azon eszközöket, amelyek modellezők, animátorok és vizuális effektusokat készítő művészek kreatív munkáját segítik. Animációs, modellezési, szimulációs és renderelési szoftverek teljeskörű palettája segíti a szabad alkotást – kompromisszumok nélkül.
Az iparág vezető szoftverével, a Maya és a 3ds Max szoftverekkel a csúcskategóriás funkcióknak és a funkcionalitásoknak köszönhetően a renderelés és animáció új szintre emelkedik. Az olyan szoftverekkel, mint a Mudbox, Motionbuilder vagy a ReCap Pro képessé válunk arra, hogy életre keltsük az elképzeléseinket, ötleteinket.

Az Autodesk Média gyűjtemény egyrészt olyan szoftvereket tartalmaz, melyek külön-külön is elérhetők, másrészt olyanokat, melyek az előbbi szoftverek hasznos kiegészítőjeként önállóan nem vásárolhatók meg, kizárólag ebben a szoftvergyűjteményben rendelkezésre állnak.

Az Autodesk Média gyűjtemény tartalma:

  • Maya
  • 3ds Max
  • Arnold
  • Motionbuilder
  • Mudbox
  • ReCap Pro
  • SketchBook for Enterprise
  • Character Generator
  • Autodesk Rendering

A szoftvergyűjteményben megtalálható Autodesk szoftverek közti adatcsere a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani a programok közötti kompatibilitásból fakadóan.

A szoftvergyűjteményben megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is beszerezhető szoftverektől. A csomag előnye abban rejlik, hogy ilyen módon kedvezőbb áron áll rendelkezésünkre valamennyi látványtervezéshez szükséges szoftver, mintha ezeket a szoftvereket, vagy ezek közül néhányat kihagyva külön-külön vásárolnánk meg.

Az Autodesk Média szoftvergyűjtemény ár-érték arányban az egyik legjobb választás látványtervezők számára.

A szoftvergyűjteményben található szoftverek közös licenckezelőt használnak, aminek következtében minden, a szoftvergyűjtemény részét képező szoftver csak egyazon számítógépen, felhasználónév alatt használható. A szoftverek használata ilyen módon nem osztható meg különböző számítógépek között.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…