Navisworks

1 0607 845

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk Navisworks lehetővé teszi a szakági tervezők és a kivitelezők számára, hogy saját modelljeiket egy közös, központi épületmodellbe egyesítsék, majd ellenőrizzék. A projektben résztvevők a részletesen kidolgozott 3D modelljeiket a mérettől és a fájlformátumtól függetlenül egymás számára elérhetővé és összevethetővé tehetik. Az összeolvasztott modellek között mérések, ütközésvizsgálatok végezhetők. Az Autodesk Navisworks a pontfelhőket is képes kezelni, így a szoftver nem csupán új, hanem meglévő létesítmények áttervezéséhez / átalakításához is használható.

A program önállóan is, és – mindent egybevéve kedvezőbb áron – az Autodesk Építőipari gyűjtemény részeként is elérhető.

Az Autodesk Navisworks szoftverrel lehetővé válik a teljes, akár más-más szoftverekkel készített, de egy közös, központi fájlba összeillesztett 3D modellek valós idejű megtekintése és a szakágak összehangolása. Az ütemtervek felhasználásával 4D tervezés valósítható meg.
Az Autodesk Navisworks szoftverrel akár a tervezők, akár a kivitelezők, vagy beruházók már a tervezés, vagy a kivitelezés korai fázisban felismerhetik a lehetséges hibákat az ütközésvizsgálat segítségével, vagy bemutathatják a projekteket fotórealisztikus látványképek, vagy animációk formájában.

Autodesk Navisworks szoftver két kiépítésben érhető el, és létezik egy ingyenes projektmegtekintő változat:

  •     Autodesk Navisworks Manage
  •     Autodesk Navisworks Simulate
  •     Autodesk Navisworks Freedom – ingyenes projektmegtekintő

Mindkét kiépítésben összeilleszthetők a különböző szoftverekből származó 3D fájlok és adatok, ami után az összeállítást NWD és 3D DWF fájlformátumokban tehetjük közzé.

Az összeépített modell valós idejű navigáció segítségével bejárható, melyről a mérések mellett készíthetünk fotorealisztikus látványterveket és animációkat. Az építési fázisok, ütemtervek közbeiktatásával 4D terveket készíthetünk és exportálhatjuk azokat AVI animációk formájában.

Az ütközések felismerése és nyilvántartása kizárólag a Autodesk Navisworks Manage funkcionalitása.

Az NWD és 3D DWF fájlokat az ingyenes Autodesk Navisworks Freedom szoftverrel is kezelhetjük (fájlmegtekintés, animációk és 4D szimulációk lejátszása, szerkezeti felépítés megtekintése, objektumtulajdonságok megtekintése, revíziós eszközök használata).  A szoftver használatával láthatóvá válik a teljes projekt valamennyi résztvevő számára, így javítva a kommunikációt és az együttműködést.

További információk

Terméktípus

Navisworks Manage, Navisworks Simulate

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…