Építőipari gyűjtemény

3 39010 170

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk Építőipari gyűjtemény a szoftverek széles választékát biztosítja: az építőipari tervezés szereplői számára az Autodesk egy programcsomagba gyűjtötte az épület- és az infrastruktúratervezéshez használt szoftvereit, lehetővé téve az építészek, épületgépészek, mélyépítő- és szerkezettervező mérnökök, valamint kivitelezési szakemberek számára az akár BIM, akár CAD alapú tervezést, munkavégzést.

Az Autodesk Építőipari gyűjtemény (Architecture, Engineering & Construction Collection – AEC) egyrészt olyan szoftvereket tartalmaz, melyek külön-külön is elérhetők, másrészt olyanokat, melyek az előbbi tervező szoftverek hasznos kiegészítőjeként önállóan nem vásárolhatók meg, kizárólag ebben a szoftvercsomagban állnak rendelkezésre.

Az Autodesk Építőipari szoftvergyűjtemény (AEC Collection) tartalma:

Bár nem előírás, de a cél nem feltétlenül a szoftverek egymás melletti, hanem az egymással való használata, mert a szoftvercsomag ráadásul olyan szoftverekből áll össze, melyek között az átjárás zökkenőmentesen, vagy a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani.

A szoftvercsomagban megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is beszerezhető szoftverektől. A csomag előnye abban rejlik, hogy ilyen módon jóval kedvezőbb áron áll rendelkezésünkre valamennyi az építőipari tervezéshez szükséges szoftver, mintha ezeket a szoftvereket, vagy ezek közül néhányat kihagyva külön-külön vásárolnánk meg.

Az Autodesk Építőipari gyűjtemény ár-érték arányban az egyik legjobb választás az építőipari tervező mérnökök számára.

A szoftvergyűjteményen belül az építészek olyan 3D tervező szoftvereket használhatnak, melyek segítségével a terveket tökéletesen modellezni, optimalizálni tudják és munkájukat összehangolhatják a szakágakkal.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…