AutoCAD Revit LT Suite

6952 085

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk AutoCAD Revit LT Suite egy építőipari szoftvercsomag, mely magában foglalja a Autodesk Revit LT mellett az AutoCAD LT szoftvert is.

Bár nem előírás, de a cél nem feltétlenül a két szoftver egymás melletti, hanem az egymással való használata. A szoftvercsomag két olyan szoftverből tevődik össze, amelyek között az átjárás zökkenőmentesen, vagy a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani.

A szoftvercsomagban megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is elérhető szoftverektől.

A szoftvercsomagban található szoftverek közös licenckezelőt használnak. Ennek következtében minden, a csomag részét képező szoftver csak egyazon számítógépen, felhasználónév alatt használható. A csomagban szereplő szoftverek használata ilyen módon nem osztható meg különböző számítógépek között.

Az AutoCAD LT világszerte az egyik legismertebb 2D tervezéshez használt szoftver.
A tervkészítés egy sokrétű, több ízben is hosszadalmas folyamat. Emiatt a tervezőmunkához olyan szoftver a legkézenfekvőbb, ami a magas technikai színvonal garantálásával a lehető legegyszerűbbé teszi a DWG tervdokumentáció elkészítését.  Fontos továbbá, hogy lehetőség legyen a tervezési adatok újbóli (akár visszamenőleges, akár jövőbeli) felhasználására, és a további tervezésben résztvevőkkel folytatott egyeztetésre.

Az Autodesk Revit LT szoftvert azon építőipari szakemberek számára ajánljuk, akik a korábbi 2D munkavégzésről a BIM alapú 3D modellezési folyamatra való áttérést fontolgatják. A Revit LT hasznos megoldás lehet a teljes értékű „nagy” Revitet használó irodákkal való kommunikáció és adatcsere során.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…