BIM Collaborate / Collaborate Pro

7653 090

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk BIM Collaborate Pro a különböző szakágak, illetve a világ más-más pontjain működő terevzőirodák együttműködését könnyíti meg.  Felhő alapokon nyugvó projektkoordinációs lehetőségeivel a projektmenedzsment hatékony és biztonságos. Segítségével lehetőség nyílik az azonos Revit projekten dolgozó szakági tervezők és csapatok munkájának átlátható és hatékony időbeli és szakági koordinálására. A BIM Collaborate szoftver biztosítja továbbá a projekt változásainak és módosulásainak hatékony követését és dokumentálását.

Megvalósítható a távoli csapatmunka. A központosított hozzáférés segítségével egy időben több felhasználó is hozzáférhet és dolgozhat a felhőben tárolt Revit modellen.

A felhő tárhelyhez hozzárendelt felhasználóknak eltérő jogosultságokat adhatunk, akár projektenként is, mely egyszerűbbé és könnyebben kezelhetőbbé teszi a korlátlan méretű felhő tárhelyen tárolt fájlok és dokumentumok kezelését. Mind a felhasználói jogosultságkezelés, projektaktivitás, mind a dokumentum- és verziókezelés, mind a revízió és korrektúra Autodesk Docs alapokon nyugszik.

Felhő alapon megoszthatók a Revit modell kiválasztott tervlapjai és nézetei a tervezőcsapat tagjaival, vagy más, általunk kiválasztott szakági csapattal.

Az integrált fájlmegtekintő hozzávetőleg 40 fájltípusba képes intelligens betekintést adni, anélkül, hogy rendelkeznénk a készítéshez használt szoftverrel.

Revit modellünk aktuális állapotát egyszerűen áttekinthetjük: a 3D nézetet leszűkíthetjük a modellen dolgozó szakági csapatok, vagy a meghatározott szintek szerint.

A Revit projekt életciklusán belül a projektben résztvevő csapatok különböző időben különböző módosításokat hajtanak végre a modellen. A módosítások egyszerű áttekinthetősége és követhetősége érdekében egy vizuális idővonalon követhetjük végig a modellen dolgozó csapatok által elvégzett módosításokat. Az egyik csapat által elvégzett módosítások könnyen követhetők a másik csapat számára is: a modellváltozások a modell előző verziójához képest színkódokkal kerülnek megjelenítésre.

A tervezőcsapat tagjai asztali számítógépről, táblagépről, vagy okostelefonról is elérhetik a projektinformációkat.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Terméktípus

BIM Collaborate, BIM Collaborate Pro

Érdekelhetnek még…