AutoCAD – szakági eszközkészlettel

1 9355 805

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az AutoCAD világszerte az egyik legelterjedtebb DWG alapú általános mérnöki tervezőszoftver 2D és 3D terén, amely számtalan téren és szakág számára bizonyította már képességeit.

Az AutoCAD-ben a 2D geometriai szerkesztés és a 3D felület- és testmodellezés egyaránt egyszerűen elvégezhető és számos módszerrel támogatott.
Az AutoCAD-hez tartozó speciális szakági eszközkészlettel pedig elérhetők a gépészeti tervezésben nyújtott segítségektől kezdve az építészeti eszközökön keresztül egészen a modellalapú térinformatikai és leképezési funkciók is.
Az AutoCAD tartalmaz szakági eszközkészleteket, valamint asztali, webes és mobil megoldásokon keresztül is elérhető.

Ma már nem csupán a tervek elkészítése fontos. Egyre lényegesebb a tervezési adatok együttes kezelése. A rajzok és erőforrások megosztása, elérése, azonosítása és az információ kinyerése. A szoftver használatával lerövidülhet a tervezési idő és nőhet a hatékonyság a hatékony információcserének köszönhetően.

Szakági eszközkészletek az AutoCAD-hez

Korábban az alábbi önálló szoftverként elérhető termékek immár az AutoCAD – szakági eszközkészlettel termékben találhatók meg:

Architecture, Electrical, Mechanical, Plant 3D, MEP, Map 3D, Raster Design.

 

A többdokumentációs környezetben egyidejűleg korlátlan számú megnyitott DWG rajzzal dolgozhatunk. A DesignCenter segítségével lehetőség van a korábbi tervekben történő böngészésre, és azok elemeinek ismételt felhasználására. A testreszabott nyomtatási környezet, az Objektumtulajdonság kezelő, a párhuzamos rajzdokumentációs elrendezések, a környezetérzékeny menük, a gyors méretezés, a legfejlettebb internetes képességek és a kibővített alkalmazásfejlesztési lehetőségek még felhasználóbarátabbá és még hatékonyabbá teszik a programot.

A küldeménykészítővel a rajz és a csatolt fájlok (külső, referenciák, betűkészletek, raszterképek és a szabványok) egy csomaggá állíthatók össze. Így az információk az internet segítségével gyorsan mások számára átadhatók. Ha ugyanaz a tervezési tartalom többször és több helyen kerül felhasználásra, akkor célszerű ezeket a tervezési adatokat az interneten elérhetővé tenni. Kialakítható így egy központi tervezési könyvtár, melyből a projekten dolgozók a megfelelő tervrészleteket a rajzukba húzhatják.
Mára az AutoCAD szoftver az alaptechnológiájává vált mind az Autodesk, mind a független fejlesztők ezrei által kifejlesztett alkalmazásoknak is, amelyek a program funkcionalitását az egyes szakterületek speciális igényeinek megfelelően testreszabottan bővítik ki. Ennek eredményeként számos területen születtek (és születnek) kiegészítések, funkciók, elemtárak, adatbázisok és komplex szakági alkalmazások.

 

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…