Terméktervezési gyűjtemény

3 1109 330

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk Terméktervezési gyűjtemény használatával megtervezhetjük a termékeket az Inventor Professional szoftverrel, amely az Autodesk Nastran és a HSM révén teljesen integrált szimulációt és 5 tengelyes CAM rendszert is tartalmaz. Használhatjuk a szakági eszközkészlettel kibővült AutoCAD-et és a gyűjteményben szereplő további termékek legfrissebb verzióit, és kipróbálhatjuk a felhőalapú termékfejlesztést a Fusion 360-nal.

A terméktervezési és gépipari gyűjtemény használatával egy előfizetéssel lefedhetjük a termékek előállítási folyamatát a tervezéstől a gyártásig.

Az Autodesk Terméktervezési gyűjtemény egyrészt olyan szoftvereket tartalmaz, melyek külön-külön is elérhetők, másrészt olyanokat, melyek az előbbi tervező szoftverek hasznos kiegészítőjeként önállóan nem vásárolhatók meg, kizárólag ebben a szoftvercsomagban állnak rendelkezésre.

Az Autodesk Terméktervezési gyűjtemény tartalma:

Bár nem előírás, de a cél nem feltétlenül a szoftverek egymás melletti, hanem az egymással való használata, mert a szoftvercsomag ráadásul olyan szoftverekből áll össze, melyek között az átjárás zökkenőmentesen, vagy a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani.A szoftvercsomagban megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is beszerezhető szoftverektől. A csomag előnye abban rejlik, hogy ilyen módon jóval kedvezőbb áron áll rendelkezésünkre valamennyi a terméktervezéshez szükséges szoftver, mintha ezeket a szoftvereket, vagy ezek közül néhányat kihagyva külön-külön vásárolnánk meg.

Az Autodesk Terméktervezési gyűjtemény ár-érték arányban az egyik legjobb választás az építőipari tervező mérnökök számára. A termékek tervezéséhez, teszteléséhez, gyártásához és kezeléséhez szükséges összes professzionális eszköz megtalálható a gyűjteményben.

Közös adatformátumot használhatunk a különböző mérnöki területeken. Véget vethetünk a fájlkonvertálással és a rosszul kezelt adatokkal járó problémáknak. Jobb és gyorsabb döntéseket hozhatunk a közvetlenül a tervezési környezetbe integrált fejlett szimulációs eszközök használatakor. Gyorsan és egyszerűen programozhatjuk az alkatrészek megmunkálási folyamatait, amelyet könnyen frissíthetünk a terv módosulása esetén.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…