Takeoff

1 3654 095

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk Takeoff egy olyan felhő alapú mennyiségkigyűjtő szolgáltatás, mely a felhőben tárolt 2D tervekből vagy 3D modellekből mennyiségek összeírására alkalmas akár egyidejűleg több résztvevő bevonása mellett.

A felhő tárhelyhez hozzárendelt felhasználóknak eltérő jogosultságokat adhatunk, akár projektenként is, mely egyszerűbbé és könnyebben kezelhetőbbé teszi a korlátlan méretű felhő tárhelyen tárolt fájlok és dokumentumok kezelését. Mind a felhasználói jogosultságkezelés, projektaktivitás, mind a dokumentum- és verziókezelés, mind a revízió és korrektúra Autodesk Docs alapokon nyugszik.

Az integrált fájlmegtekintő hozzávetőleg 40 fájltípusba képes intelligens betekintést adni, anélkül, hogy rendelkeznénk a készítéshez használt szoftverrel.

Definiálhatunk a költségvetés készítésénél használatos hierarchikus tételjegyzéket, vagy akár cikkszámokon alapuló megrendelési jegyzéket, melyek tételsoraihoz majd mennyiségeket társítunk. A tételjegyzék készülhet a felhőben, vagy származhat akár egy Excel táblázat importálásából. A mennyiségkalkulációkat 2D tervek, vagy 3D modellek alapján egyaránt elvégezhetjük.

2D tervek esetén miután beállítjuk a terv léptékét felület, vonalhossz, darabszám eszközökkel rajzolhatjuk át a tervet. Az így meghatározott mennyiségek az általunk választott tételsorokhoz párosulnak. A színes megjelenítésnek köszönhetően átlátható marad a terv azon része, amely már kigyűjtésre került és azon része, ami még várat magára.

3D modellek esetén a mennyiségek a megmutatott objektumokból származnak, ilyenkor a program felkínálja az objektumtípus szerinti modellbontást is, melynek segítségével új áttekintést kapunk az épület felépítéséről, a benne található épületelemekről.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Érdekelhetnek még…