Build

5405 310

Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!
Ajánlatért, kérjük, keressen bennünket alábbi elérhetőségeinken: office[kukac]mum.co.hu.

Leírás

Az Autodesk Build egy olyan integrált építési projektmenedzsment platform, melynek segítségével összekapcsolhatjuk az irodát és a helyszínt, nem csupán a kivitelezés, hanem akár az üzemeltetés idejére. Használatával közvetlenül a megfelelő szakemberekhez lehet eljuttatni a kritikus információkat, ezzel növelve a hatékonyságot és az üzemeltetési biztonságot.

A felhő tárhelyhez hozzárendelt felhasználóknak eltérő jogosultságokat adhatunk, akár projektenként is, mely egyszerűbbé és könnyebben kezelhetőbbé teszi a korlátlan méretű felhő tárhelyen tárolt fájlok és dokumentumok kezelését. Mind a felhasználói jogosultságkezelés, projektaktivitás, mind a dokumentum- és verziókezelés, mind a revízió és korrektúra Autodesk Docs alapokon nyugszik.

Az integrált fájlmegtekintő hozzávetőleg 40 fájltípusba képes intelligens betekintést adni, anélkül, hogy rendelkeznénk a készítéshez használt szoftverrel.

A minőséget és az üzemeltetés biztonságát a hibák időben történő feltárásával javíthatjuk. Az építési hiányosságok, vagy üzemeltetési zavarok a helyszíni bejáráskor rögzíthetők, dokumentálhatók, fényképezhetők és jelöléssel láthatók el. A pótlásra, javításra irányuló jelzések rögtön eljuttathatók a tervezőcsapathoz.

Központilag, akár sablonok használatával létrehozhatók ellenőrzési (pipálandó) listák, melyek alapján a helyszínt bejárva, lépésről lépésre ellenőrizhetők és visszaigazolhatók a helyesen, hiányosan, vagy hibásan megvalósított elképzelések.
Az üzemeltetési, illetve építési hibák folyamatos monitorozás alatt állnak, így gyorsan készíthetők jelentések és kimutatások az elkészült és a folyamatban lévő munkálatokról.

A helyszínen tartózkodva felmerülő terv-, vagy információigényeket okoseszköz használatával eljuttathatjuk a tervezőcsapathoz, ahol a koordinátor továbbítja az illetékesekhez. Az így kezdeményezett, tervhez nem feltétlenül köthető kérdést a tervezőcsapat tagjai, vagy a projekt más résztvevői a revízió folyamatához hasonló módon megválaszolhatnak.
A kommunikációs folyamat a másik irányban is végbe mehet: a tervezők által összeállított kivitelezési dokumentumokat a koordinátor egyesével, vagy csomagba foglalva elfogadásra, engedélyezésre elküldheti a kivitelező számára, aki szintén észrevételekkel, vagy beleegyezéssel élhet.

További információk

Licenctípus

Egyfelhasználós licenc

Idötartam

1 éves, 3 éves

Terméktípus

Build – 5000, Build – 550, Build – Unlimited

Érdekelhetnek még…