DESITE BIM

Ismertető

A DESITE a gyakorlatba ülteti át a BIM-et. Célja, hogy minél több érintett számára elérhetővé tegye az épületről szóló információkat, és azokat a lehető legtöbb helyen felhasználhassák. Az egyes felhasználói csoportok közvetlen, könnyű hozzáférés révén jutnak a modellben szereplő egyéni nézetekhez és információkhoz. Nézetek állnak rendelkezésre a CAD modellekről, az attribútumokról és az ütemezésekről, vagy összekapcsolhatjuk a modell objektumait külső adatokkal és dokumentumokkal. Rugalmas és könnyen használható szűrőkkel bármikor megkaphatjuk a szükséges információkat.

A DESITE BIM lehetővé teszi a különböző típusú információk modellekbe való integrálását, a modellellenőrzések végrehajtását, valamint az ütközésvizsgálatok futtatását, 4D szimulációk és ütemtervek létrehozását, valamint az információelemzést és a mennyiségek meghatározását. A DESITE BIM a felhasználóbarát felépítésével bővíti a BIM projektek alkalmazásának lehetőségeit.

Kiépítések

DESITE md / DESITE md pro

A DESITE md segítségével létrehozhatunk egy koordinációs modellt, amely tartalmazza a projekt technikai modelljeit és összekapcsolja őket egymással. Válthatunk nézőpontokat és animációkat hozhatunk létre. 4D-s szimulációban vizualizálhatjuk az építkezés előrehaladását, kiszámíthatjuk a 3D-modellből az építési ütemtervet, és a 3D-modell alapján meghatározhatjuk a mennyiségeket.
A DESITE md pro tartalmazza a modellellenőrzéshez és ütközésvizsgálathoz szükséges funkciókat is.

DESITE custom

A DESITE custom tökéletes az építési munkálatok és a többi projekt résztvevő koordinálásához. A szoftver segíti a különböző geometriai vizsgálatokat és támogatja az építésvezetők és más résztvevők munkáját. Felhasználása nem igényel előzetes, mély CAD vagy BIM ismereteket, a BIM modellezésben kevésbé jártas felhasználók is sikeresen alkalmazhatják, mivel az adatok űrlapok segítségével is bevihetők a modellekbe.

DESITE share / DESITE share pro

A DESITE share egy ingyenes BIM-modell megjelenítő, aminek a segítségével a megbízót is bevonhatjuk a folyamatokba. Interaktív navigációt tesz lehetővé a modellben, előhívhatjuk az elmentett nézőpontokat, és megoszthatja 3D -s modelljeinket.
A DESITE share pro változattal importálhatunk számos ismert formátumot, és egyszerre több projektfájlt is megnyithatunk. Megtekinthetjük a projekt szerkezetét, specifikációit és 4D szimulációit is. Az objektumok kiválaszthatók, szűrhetők és megjeleníthetők azok tulajdonságai.

DESITE touch

A DESITE touch a DESITE custom egyszerűsített kiépítése, melynek grafikus felhasználói felülete mozdulatokkal történő működésre készült. Optimálisan alkalmazható egér és billentyűzet nélküli használathoz, ami az utazás közbeni egyszerű munkavégzést teszi lehetővé.