Terméktervezés és gyártás

gépgyártás

Gépgyártás

elektronika

Elektrotechnika

Szolgáltatások a gyártás területén

A gyártás és feldolgozó iparban a legszélesebb körben megoldásokat nyújtó szoftver forgalmazó cég, a Mensch und Maschine egy teljes körű hardveres és szoftveres támogatást kínál Önnek. A különböző iparágaknak számos nehézséggel kell megküzdeniük, alkalmazkodni a változásokhoz, a munkaerő áramláshoz, növekvő bérigényekhez, környezetvédelmi előírásokhoz és a technológiai fejlesztésekkel piacképesnek maradni más rivális cégekkel szemben. Nemrégiben egy új módszer, a BIM modellezés megjelenése is nagy hatást gyakorolt az iparágak fejlődésére. Ezen változások amellett, hogy rengeteg új lehetőséget nyitottak meg, számos új kihívást is szültek. Mi most ezek megoldásához nyújthatunk Önnek segítséget.

Napjainkban a kulcs a rugalmasság és a változásokhoz való alkalmazkodás készsége. A gyártási kapacitás átméretezhetősége, a munkaerő rugalmassága és a hatékony költségkezelés a sikeres gyártók fontos tulajdonságai. Ezek mellett természetesen az innováció, a fejlesztés, új módszerek kidolgozása és fejlesztése, új ügyfelek és piacok megszerzése is elengedhetetlen. Az általunk kínált megoldásokkal lehetősége nyílik a tervezés, prototípus gyártás és a gyártási folyamatok automatizálására, olyan szoftverek segítségével, mint a customX, a HSM, a hyperMILL vagy az Inventor i-logic. Ön automatikusan építhet 3D modelleket és kérheti le azok BOM anyagjegyzékeit vagy CNC programjait. Mindezt egyszerűen, web alapon.

 A 2D/3D-s tervezés, a szimulációk, digitális prototípuskészítés és jól szervezett adatkezelés mind olyan megoldások, amikkel javíthatók a tervezési folyamatok. Ezzel az ügyfeleink növelhetik a termelés hatékonyságát, így a bevételeket is, hiszen egy termék teljes élettartamára rálátást biztosítanak.

  • Gyártási folyamatok kiértékelése
  • Termék konfigurátorok, customX és Autodesk Configurator 360
  • 3D modellek és árajánlatok automatikus generálása
  • Tervrajz és karbantartási dokumentum rendszer létrehozása
  • Integrált CAD/CAM lehetőségek automatikus CNC program generálással

A termék konfigurátorok kiváló lehetőséget nyújtanak a tervezés és a gyártás munkafolyamatainak automatizálásához. A web alapú felületek használatával parametrikusan vezérelt 3D modelleket hozhatunk létre, felhasználói és üzemeltetési kézikönyvet anyagjegyzéket és valósidejű árlistát készíthetünk.

A HSMWorks, Inventor CAM, Fusion 360 és hyperMILL szoftverekkel lehetőség nyílik automatikus szükség szerint 2,5/3/3+2/ és 5 tengelyes CNC program generálására.

lemezalkatrészek

Lemezalkatrészek

épület komponensek

ÉpületkomponensekKapcsolódó termékek