Új termék az Autodesk Építőipari gyűjteményben

A járványhelyzet révén a felhőalapú együttműködés szinte elengedhetetlenné vált az elmúlt időszakban, így az Autodesk elősegítve a távmunkát – az otthoni, vagy irodától távoli munkavégzést – felhőalapú közös adatkörnyezetet kínál az Építőipari gyűjtemény részeként.

                                                                               

A második generációs, új Autodesk Construction Cloud felhőszolgáltatás részeként megjelenő Autodesk Docs az Autodesk AEC Collection (Építőipari gyűjtemény) részévé vált, mely új, önálló termékként jelenik meg a felhasználók Autodesk fiókjában.

Az Autodesk Docs központosított dokumentumkezeléssel támogatja a projekt résztvevői számára elérhető közös adatkörnyezetet. Egyetlen felhő tárhelyen teszi elérhetővé a rajzokat, modelleket, specifikációkat, fényképeket és a revíziós jelöléséket. A mappákra és fájlokra irányuló jogosultságok személyekre, vagy akár cégekre, feladatkörökre is beállíthatók, így a résztvevők a megfelelő információkhoz a kellő időben hozzáférhetnek függetlenül attól, hogy otthonról, asztali számítógépen, laptopról, a helyszínen táblagépen, vagy útközben, mobiltelefonról történik a munkavégzés.

A szolgáltatás – melynek célja a tervezők és tervezőcsapatok összekapcsolása a felhő segítségével – akár mostantól, de legkésőbb 2021 április végétől minden Autodesk Építőipari gyűjteménnyel rendelkező felhasználó számára elérhető.