Autógyártás

Autóipari megoldások

A magyar autóiparban, mint a magyar gazdaság húzóágazatában folyamatos bővülés figyelhető meg. A hazánkban jelen levő négy nagy autóipari vállalat számos munkahelyet biztosít, melyek esetében az automatizált vezérlés, az egyes munkafolyamatok folyamatos egyszerűsítése és gyorsítása az ipar 4.0 és a Big Data idejében kiemelt fontosságú vált.


Az Autodesk szoftverek az autóipari igények kielégítésére törekedve születtek meg, melyek már a tervezés koncepcionális fázisától szolgálják az autótervezők igényeit. A virtuális valóság (VR), generatív tervezés, valós idejű modellezés és renderelés eszköztárai a tervezési munka folyamatának áttekinthetőségét és egyszerűsítését szolgálják ebben a gyorsan változó iparágban. Az innovatív tervezés bevonásával a termékek teljes életútja végigkísérhető, a kezdeti koncepcionális tervek megszületésétől a látványtervek megalkotásáig.


A megfelelő CAD / CAM szoftverek támogatják a digitális prototípusok létrejöttét, segítséget nyújtanak a gyártási- és termelési folyamatok automatizálásában, vagy éppen csökkentik a prototípusok előállításának költségeit a tervezés korai szakaszában végzett szimulációs- és analitikai számítások kínálta lehetőségekkel.

Fusion 360: szabadformájú modellezés
Powermill használata az autógyártásban

Autodesk Alias Speedform

Autodesk VRED a virtuális valóságban

Autodesk Automotive Showreel

Kapcsolódó termékek

Alias Design

Alias Design

Alias Surface

Alias Surface

VRED Design

VRED Design

Alias Concept

Alias Concept

VRED

VRED

VRED Professional

VRED Professional

Alias Studio

Alias Studio